Bedrijven en hoveniers

Vraag Antwoord
Leggen jullie ook aan bij bedrijven? Ja, naast onze winkel adviseren en leveren wij aan gemeenten, overheden en bedrijven. Op aanvraag kunnen wij onze producten ook installeren.
Leggen jullie speelvelden aan voor scholen of peuterspeelzalen? Ja, wij leggen speelvelden en sportvelden aan op gemeente grond hierin zijn we gespecialiseerd. De aanleg wordt uitgevoerd volgens de gestelde normen. Valdempende matten (met Europees Keurmerk NEM),  en veiligheidsgras voorkomen schaaf- en  brandwonden door wrijving.
Ik wil kunstgras graag eerst op mijn gemak bekijken. Kan dat? Ja, kunstgras moet u voelen en ervaren.  U kunt bij ons in de showtuin naar hartelust kijken, voelen en beleven hoe de verschillende kunstgrassoorten in het echt zijn. Hier hebben wij diverse opstellingen liggen met verschillende ondergronden zodat (bijna) alle situaties te aanschouwen zijn.
Kan ik ook telefonisch of online bestellen? U kunt online bestellen, via de mail en telefonisch. Alles wordt snel, simpel en veilig voor u geregeld.
Ik heb advies nodig. Kan ik jullie ook bellen voor informatie? U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken van 09.00 tot 18.00 uur.
Leggen jullie ook professionele sportvelden aan? Ja, ons bedrijf is gespecialiseerd in advies en verkoop aan iedereen die iets met kunstgras wilt.
Ik wil graag alles aan jullie uitbesteden inclusief het grondwerk. Kan dat? Geen probleem! Wij kunnen alles voor u uit handen nemen. In veel gevallen doen mensen het grondwerk veelal zelf, uit kostenoverweging. Als het grondwerk klaar is trillen wij de grond aan en leggen daarna vakkundig het bij ons gekochte kunstgrastapijt. Wij hebben vanzelfsprekend een vakkundig team kunstgrasleggers om de klus bekwaam te klaren.